Το ktimatologio-athina.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την λειτουργία κάποιων υπηρεσιών του. Αποδέχομαι | Μάθετε περισσότερα
Κτηματολόγιο της Αθήνας logo

Προθεσμίες Προανάρτησης

Η Προανάρτηση των κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων που αφορούν σε ακίνητα εντός του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε από 22-4-2019 έως 24-6-2019 και η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

 Πλέον δεν παραλαμβάνονται  αιτήσεις επανεξέτασης στοιχείων  ούτε από το γραφείο κτηματογράφησης, ούτε από το email ad@proanartisi.gr και δεν είναι πλέον δυνατή η εισαγωγή σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ για θέαση των στοιχείων της προανάρτησης για το Δήμο Αθηναίων.

Το γραφείο κτηματογράφησης συνεχίζει να παραλαμβάνει εκπρόθεσμες δηλώσεις και δηλώσεις νέων δικαιωμάτων, καθώς και τις λοιπές αιτήσεις (αίτηση διόρθωσης στοιχείων δήλωσης, αίτηση κατάθεσης συμπληρωματικών στοιχείων, αίτηση γνωστοποίησης αλλαγής στοιχείων επικοινωνίας, αίτηση χορήγησης αντιγράφων και αίτηση χορήγησης βεβαίωσης). 

Εντός του 2020 θα πραγματοποιηθεί η ανάρτηση των κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων και θα δοθεί εκ νέου η δυνατότητα στους δικαιούχους να ελέγξουν τα στοιχεία που τους αφορούν και να υποβάλλουν αίτηση διόρθωσης/ένσταση εφόσον απαιτηθεί.

Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για την ημερομηνία έναρξης και τον τόπο διενέργειας της ανάρτησης για το δήμο Αθηναίων .

 

 

Copyright © 2021 Κτηματολόγιο Αθηνών | Webhosting and developing by Aspx.gr