Το ktimatologio-athina.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την λειτουργία κάποιων υπηρεσιών του. Αποδέχομαι | Μάθετε περισσότερα
Κτηματολόγιο της Αθήνας logo

Γραφείο Κτηματογράφησης

 Tηλεφωνικό κέντρο  για επικοινωνία με το γραφείο κτηματογράφησης 2100 10 10 10 

Στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ελληνικού Κτηµατολογίου ktimatologio.gov.gr µπορείτε να υποβάλετε:

- αιτήσεις χορήγησης Πιστοποιητικού Κτηµατογραφούµενου Ακινήτου (Π.Κ.Α.)  

Για ειδικές περιπτώσεις, πληροφορίες, διευκρινίσεις και ερωτήµατα µπορείτε να αποστείλετε e-mail σε συγκεκριµένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ανάλογα µε το θέµα.

Ειδικότερα:

1. Για την υποβολή  δηλώσεων για  μεταγραφή συμβολαίου στο υποθηκοφυλακείο: αποστέλλετε email στο dilosis@anartisi-athina.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ: στις 30-6-2022 έληξε η προθεσμία υποβολής εκπρόθεσμων δηλώσεων για τον Δήμο Αθηναίων

Μετά τις 30-6-2022  γίνονται δεκτές δηλώσεις μόνο για δικαιώματα που ο τίτλος δεν έχει μεταγραφεί στο Υποθηκοφυλακείο.

Μετά τις 30-6-2022 δεν γίνονται δεκτές  Εκπρόθεσμες δηλώσεις με μεταγραμμένο τίτλο ή χωρίς συμβόλαιο  

Μετά τις 30-6-2022 δεν υπάρχει δυνατότητα για ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης  για τον Δήμο Αθηναίων

2. Στην περίπτωση που κατά την υποβολή αίτησης χορήγησης ΠΚΑ στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Φορέα Ελληνικό Κτηµατολόγιο, δεν γνωρίζετε τον ΚΑΕΚ του ακινήτου, θα πρέπει να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση pka@anartisi-athina.gr τα στοιχεία του ακινήτου σας: οδό, αριθµό, περιοχή, τοπωνύµιο, Τ.Κ., αρ. διαµερίσµατος στον τίτλο (αν πρόκειται για διηρηµένη), όροφος κλπ, καθώς και το τηλέφωνο επικοινωνίας, προκειµένου να σας αποσταλεί ο ΚΑΕΚ που πρέπει να καταχωριστεί στην ηλεκτρονική εφαρµογή και έτσι να ολοκληρώσετε την αίτηση και την έκδοση του πιστοποιητικού.

3. Για την υποβολή λοιπών ερωτηµάτων/ διευκρινίσεων, χρησιµοποιείστε την ηλεκτρονική διεύθυνση ktimatologio@anartisi-athina.gr Στην περίπτωση που η εξυπηρέτησή σας δεν είναι εφικτή µε τα προαναφερόµενα, µπορείτε να ζητήσετε ραντεβού µε το Γραφείο Κτηµατογράφησης καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο 2100 10 10 10 ή αποστέλλοντας e-mail στο ktimatologio@anartisi-athina.gr.

 
Copyright © 2022 Κτηματολόγιο Αθηνών | Webhosting and developing by Aspx.gr